Presentation

Det är första gången jag bloggar och använder sociala medier på det här sättet, att öppet dela med mig och berätta om mina tankar som florerar i mitt liv. Har bestämt mig för att göra det nu. Jag väljer göra min debut här på maqt.se. Jag gör det för kärlekens skull. I det här rummet heter jag Re-Bell. Det får symbolisera viljan att förändra och förbättra som jag bär på. Men utan hårda ord, utan anklagelser och syndabocksletande. Re-Bell för att våga tro på kärleken som vapen och att det håller hela vägen ut.

Mitt hjärta sitter till vänster och där sitter det bra. Men jag gillar inte att sättas i kategorier som alltför ofta, tyvärr, bygger på grova förutfattade meningar. Jag är inte valbar i något parti och ser inte att det finns något politiskt parti som lockar min röst än mindre som är värd den. Ändå röstar jag rött. Hopplöst, men jag hittar inget bättre alternativ heller, kanske FI.

Här, på maqt.se, vill jag utforska kärlekens makt och dess helande kraft tillsammans med er, oavsett vilken färg du valt. Det spelar ingen roll. För mig är det olikheterna som är berikande och som säger något mer om oss, än att vi bara tillhör en viss grupp. Jag ser fram emot att föra debatt med kärlek som utgångspunkt och där vi vågar reflektera kärleksfullt.

Lite kalla fakta: två barns mamma, trivs med mitt jobb, radhus, fransk bil, gillar min lön, är nöjd med det jag har och tackar för varje dag jag får leva på den här planeten.